Wintermarkt in Andijk

Nieuws

ANDIJK - In De Kapel aan Middenweg 48 in Andijk wordt zaterdag 28 november van 10.00 tot 14.00 uur de jaarlijkse kerst-/wintermarkt gehouden. Als vanouds wordt van alles te koop aangeboden zoals kaarsen, curiosa, glaswerk, potten, speelgoed en puzzels. Ook de tafels met boeken staan weer op de bezoekers te wachten. Met het 'Rad van Avontuur' zijn leuke prijzen te winnen.



De organisatie doet een beroep op iedereen om leuke, bruikbare spulletjes in te brengen. Spullen kunnen donderdag 26 en vrijdag 27 november tussen 16.00 en 20.00 uur ingeleverd worden, voorafgaand aan de markt. De organisatie hoopt wat meer leuke kunstvoorwerpen binnen te krijgen zoals schilderijen, beeldjes, aardewerk, keramiek, serviezen en antieke spulletjes. Niet in staat om de spullen te brengen? Bel dan naar 06-55764285 en het wordt opgehaald.
Uiteraard wordt tijdens de markt ook de inwendige mens niet vergeten en zijn er soep, tosti's, koffie en thee met iets lekkers erbij. Bezoekers worden in de gelegenheid gesteld om kerstkaarten te maken onder leiding van Gerda Gorter. De bloemenkraam met de amaryllissen en de bloembollen staat er bovendien ook weer, aangevuld met fruit. Meer informatie: www.pg-andijkwervershoof.nl.