Feestelijke ondertekening nieuw maatschapscontract - Eva Langedijk versterkt verloskundigenpraktijk De Koggemeer
Nieuws

SPIERDIJK – va Langedijk, Suzanne Koster en Astrid Visser zetten zondag 16 februari zetten hun handtekening onder een nieuw maatschapscontract van verloskundigenpraktijk De Koggemeer. Eva werkte al enkele jaren mee in de praktijk in Spierdijk, en is nu officieel maat geworden. Dat werd gevierd met een etentje in Eetcafé 70 in De Goorn.

Direct na haar afstuderen als verloskundige begin Eva al mee te draaien in de praktijk. Eerst nog vrij beperkt, maar al snel groeide ze uit tot vaste waarneemster. Tot kort geleden woonde Eva nog in Enkhuizen. Maar inmiddels is zij verhuisd naar Hoorn, zodat ze in het verzorgingsgebied van de verloskundigenpraktijk woont. Daarmee stond niets meer in de weg om toe te treden tot de maatschap. "Ik heb eerder altijd geroepen dat ik nooit uit Enkhuizen weg zou gaan, maar de samenwerking beviel zo goed, dat ik toch die stap gezet heb", vertelt Eva. "Ik ben blij dat ik nu officieel maat ben en wat meer mee kan werken aan de hele organisatie van de praktijk. Van de verhuizing zelf heb ik ook geen spijt; het bevalt mij prima in Hoorn." Ook Suzanne en Astrid zijn blij dat Eva de stap genomen heeft en dat de maatschap daarmee weer op volle sterkte is.
De Koggemeer is in 2005 gestart en groeide al snel uit tot een gezellig drukke praktijk. De drie verloskundigen bestrijken de gemeenten Koggenland en Opmeer. Ook zwangeren uit Wognum en omstreken zijn welkom.
Meer informatie, kijk op www.dekoggemeer.nl.