Cupido motortocht

Nieuws

NIBBIXWOUD – Voor motorrijders uit Nibbixwoud en omstreken wordt zondag 13 juli voor de derde keer een motortocht gehouden. De start is vanaf de Cupido bar, Dorpsstraat 57 in Nibbixwoud om 10.00 uur en de deelnemers komen rond 14.00 uur weer terug bij het startpunt.
Deze keer gaat de tocht door het midden van Noord-Holland en komen de motorrijders op plaatsen waar zij misschien wel van hebt gehoord, maar nog nooit zijn geweest. De rit vindt plaats over de mooie binnenwegen en langs prachtige dorpen en landerijen. Wie mee wil rijden, laat dit weten. Dit in verband met het opsteken onderweg. De motoren rijden in groepsverband. Bij grote deelname wordt de groep opgesplitst. Alle soorten motoren zijn welkom of het een oude toermotor of een snelle motorfiets is. De tocht is verkrijgbaar op gps.
Opgave kan via e-mail kwenker@quicknet.nl. De kosten zijn € 2,50, waarbij de koffie gratis is. Na afloop van de rit wil de organisatie nog even gezellig napraten onder het genot van een drankje en kunnen de deelnemers zich aanmelden voor de barbecue. Kosten hiervan zijn € 15,-.
Het spreekt voor zich dat bij slecht weer de tocht niet doorgaat.