Grootse antiek- en curiosamarkt in Bonifaciuskerk - Spullen uit grootmoeders tijd voor een prikkie

Nieuws

MEDEMBLIK – Prachtige spullen uit grootmoeders tijd, antiek, brocante, curiosa, boeken en een heuse snuffelmarkt. Iedereen is 4 oktober van harte welkom in de Bonifaciuskerk aan het Kerkplein in Medemblik.

Er zijn zo veel prachtige spulletjes verzameld dat dit jaar de gehele kerk is gevuld met allerhande koopwaar. Het is een zeer uiteenlopende collectie geworden. Iedereen, van jong tot oud van verzamelaar tot liefhebber slaagt zeker op deze markt.

Schappelijke prijzen

In de foyer is een grootse boekenmarkt opgesteld, terwijl in het voorportaal een snuffelmarkt plaats vindt. Hier zijn allerhande gebruiksartikelen en klein meubilair te vinden. In de handwerkhoek kan men terecht voor naai- en borduurspullen, maar ook voor tafellakens en grote partijen kant. Het grootste deel van de kerk wordt gevuld met antiek en curiosa. Naast complete serviezen, staat er een keur aan kristalwerk, glazen, keramiek, bijzondere blikken, schilderijen, sieraden en leuke items voor op tafel of aan de muur. Soms niet alleen leuk om zelf aan te schaffen, maar vooral bijzonder om een ander cadeau te doen. Alles tegen hele schappelijke prijzen.
Iedereen welkom

Wie op zoek is naar leuke hebbedingen, bijzondere items, verzamelobjecten of wil snuffelen, komt zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur naar de Bonifaciuskerk. De markt is in eigen beheer en de opbrengst komt volledig ten gunste van de restauratie van het pand. De toegang voor volwassenen is € 2,-, inclusief een kopje koffie. Voor kinderen is de toegang gratis.
De antiek- en curiosamarkt wordt gerealiseerd met behulp van vrijwilligers. Wie betrokken wil worden bij dergelijke markten, kan zich altijd aanmelden bij Marianne van de Stolpe, tel. 0227-542615.