'Leuke afsluiter van het jaar' - Pascal Redeker uitgeroepen tot 'Populairste Party Artiest 2014'

Nieuws

MEDEMBLIK – Zanger Pascal Redeker uit Medemblik heeft de Party Award voor ’Populairste Party Artiest 2014’ gewonnen. Hij kreeg de prijs woensdag 27 november uitgereikt in Oss. "Tot mijn verbazing werd mijn naam genoemd; dat had ik totaal niet verwacht", vertelt Pascal. "Ik was natuurlijk euforisch!"


Fans brachten via de Party Awards-website hun stem uit. Pascal liet grote namen achter zich, zoals Wolter Kroes, Nielson en Peter Beense. "Het is leuk om hiermee het jaar af te sluiten. Ik werk er hard voor om in Nederland een naam op te bouwen. Maar eerlijk is eerlijk: ik ben nog niet zover dat iedereen mij als zanger kent. Zo'n titel helpt dan natuurlijk wel!"

Binnenkort komt Pascal met een nieuwe single. "Het is een soort kroegen-/big band-single; erg leuk! De clip is afgelopen week opgenomen in Oostenrijk, samen met een aantal muzikale vrienden zoals Danny Froger en Dave Dekker. Hiermee hoop ik vooral in de horeca hoge ogen te gooien. Gedraaid worden in de kroegen is voor mij belangrijker dan hoog eindigen in de hitlijsten. Daar haal je toch het meeste je boekingen uit. Ik ben benieuwd!" Pascal heeft spoedig opnamen voor het SBS6-programma 'Bloed, Zweet & Tranen'. Dit programma wordt vanaf januari uitgezonden. Eerder dit jaar stond hij al in de ArenA te zingen samen met De Toppers. "Ik zou hier graag nog een keer willen staan met een eigen concert, maar of dat ooit lukt? Ik ben bang dat dat wel een droom zal blijven... Maar er moet altijd wat te dromen overblijven toch?!"