Kunst- en kerstfair in Bonifaciuskerk

Nieuws

MEDEMBLIK – Alvast in de kerststemming komen? Breng dan een bezoek aan de kunst- en kerstfair in de Bonifaciuskerk, met koopjes, cadeauartikelen, kunst, lekkernijen en natuurlijk heel veel kerst. Vrijdag 12 en zaterdag 13 december is iedereen van harte welkom.
Op de fair staan ruim veertig stands met onder andere woonaccessoires, sieraden, beelden, tassen, uitgaanskleding, schilderijen, tal van cadeauartikelen en delicatessen. Traditiegetrouw is Stichting Bonifaciuskerk zelf aanwezig met een grote kraam met antieke kerstballen en versiering. Gedurende beide dagen is er volop livemuziek. Diverse bekende Medemblikker muzikanten verlenen belangeloos hun medewerking. Onder het genot van glühwein, erwtensoep of bijvoorbeeld een kopje koffie kunnen bezoekers genieten van allerlei artiesten. Een bezoekje aan de fair is beide dagen de moeite waard. Vrijdag is het te combineren met de kerstmarkt/ Dickensdag in het centrum van Medemblik. Zaterdag kunnen belangstellenden meteen een bezoekje brengen aan kasteel Radboud. Hier vindt een brocante fair plaats. Tussen de kerk en het kasteel wordt de city-tourbus ingezet.
De entree voor de kunst- en kerstfair bedraagt € 1,-, inclusief een lot voor de loterij. De opbrengst van beide dagen komt ten gunste van de restauratie van de muren van de kerk. Vrijdag is de fair geopend tussen 14.00 en 21.00 uur en zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur.