Bijzondere koopjes op antiek- en curiosamarkt

Nieuws

MEDEMBLIK – Koopjesjagers en verzamelaars kunnen aanstaande zaterdag hun slag slaan in de Bonifaciuskerk te Medemblik. Voor het derde jaar op rij vindt in dit monumentale pand een antiek- en curiosamarkt plaats. Het aanbod is zeer divers. Er is voor iedereen wel iets te vinden.
In de foyer liggen een keur aan boeken. Oude prentenboeken, kinderboeken, naslagwerken en ook het Koninklijk Huis is ruim vertegenwoordigd. Op de snuffelmarkt in het voorportaal vindt de bezoeker vervolgens allerhande leuke spulletjes die zij tegen luttele prijzen kunnen verkrijgen. Bij de Noordbeuk zal men versteld staan van de prachtige artikelen die op de kramen te koop worden aangeboden: serviesgoed, sieraden, aardewerk, kristal, litho’s, maar ook een uitgebreide afdeling met handwerkspullen. Zelfs voor cadeautjes kan men slagen, want het is allemaal even bijzonder. Doordat de spullen afkomstig zijn uit nalatenschappen is een grote diversiteit aanwezig. Het loont de moeite om rustig te snuffelen tussen al het antiek en curiosa. Net als voorgaande jaren vindt er weer een verloting plaats met prijzen geheel in de stijl van de markt. De opbrengst komt volledig ten goede aan het onderhoud van de Bonifaciuskerk.
De antiek- en curiosamarkt vindt zaterdag 5 oktober plaats van 10.00-17.00 uur. De entree voor volwassenen bedraagt € 2,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.