Koningsmarkt in Bonifaciuskerk

Nieuws

MEDEMBLIK – De Bonifaciuskerk is op Koningsdag waar iedereen moet zijn. Weer of geen weer in de kerk is het droog en gezellig. De organisatie ruimt op: gebruiksartikelen, kleding, boeken, brocante, retro uit grootmoederstijd, alles vanaf een euro! Daarnaast ook nog fantastische aanbiedingen. Alles moet weg, want de opslag is vol.
Komt allen en sla een superslag. Het struinen langs de kramen is op zich al de moeite waard. Bezoekers hebben zoveel keuze en er zijn zulke spectaculaire koopjes dat menigeen zeker niet met lege handen naar huis gaat. Alle vrijwilligers ontvangen iedereen met open armen en waarschijnlijk gaan de koopjesjagers met volle tassen weg. In de foyer kan men heerlijk zitten en genieten van een kopje koffie, appeltaart, soep of een broodje. De opbrengst van alle markten die dit jaar gehouden worden, wordt gebruikt om in de kerk een nieuw verwarmingssysteem aan te leggen, zodat iedereen de komende voorstellingen in de winter comfortabel bijwoont.
Kom tijdens Koningsdag van 08.00 tot 16.00 uur een bezoek brengen aan de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik en profiteer van deze megadeals. Toegang gratis.