Antiek- en curiosamarkt in Bonifaciuskerk

Nieuws
In de Bonifaciuskerk in Medemblik staan vele marktkramen opgesteld met aantrekkelijke koopjes. (Foto: aangeleverd)
In de Bonifaciuskerk in Medemblik staan vele marktkramen opgesteld met aantrekkelijke koopjes. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

MEDEMBLIK - Vele Medemblikkers, maar ook inwoners van omliggende kernen, kijken al geruime tijd uit naar de Antiek- en curiosamarkt. Deze bijzondere markt wordt 6 en 7 oktober gehouden in de Bonifaciuskerk, aan het Kerkplein in Medemblik. Iedereen is van harte welkom om langs de kramen te struinen en te profiteren van spectaculaire koopjes.
Vele kramen staan aankomend weekend opgesteld in de sfeervolle kerk, met antiek, curiosa, brocante, retro en vintage. De handel staat op een representatieve manier uitgestald; etaleren doet verkopen!
Bezoekers kijken hun ogen uit, er staat zoveel! Denk aan klein meubilair, glaswerk, kristal, serviezen, Hummel beeldjes, sieraden, boeken, handwerkspullen, speelgoed en vele andere artikelen van goede kwaliteit. Op zoek naar een leuk cadeau of uniek antiek voor het interieur? Bezoek dan zaterdag deze gezellige markt van 10.00 tot 17.00 uur of zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
In de foyer kan men na het speuren naar koopjes terecht in de gezellige foyer voor een lekker kopje koffie met appeltaart, heerlijk broodje, kopje soep of glaasje wijn.
Entree 2 euro, inclusief kopje koffie of thee.