Aanmelden Brusjesmiddag gemeente Medemblik op 29 juni

Nieuws
Ben je een jonge mantelzorger? Dan ben je welkom op de brusjesmiddag.
Ben je een jonge mantelzorger? Dan ben je welkom op de brusjesmiddag. (Foto: Pexels/Alex Green)

Heb jij een broer of zus die al heel lang ziek is of een beperking heeft? Dan ben jij een zogenaamd brusje. Het woord is een combinatie van broertje en zusje. En je bent zeker niet de enige. Of ben je een jonge mantelzorger die dagelijks meehelpt in de verzorging voor een zieke vader of moeder of het huishouden in het gezin? Ook dan ben je van harte welkom tijdens de gezellige brusjesmiddag.

Opgroeien in een gezin met een ouder/broer of zus met een beperking is soms best lastig. Je broer of zus heeft misschien meer zorg en aandacht nodig dan jij. Als brusje of jonge mantelzorger moet je soms een handje meehelpen of veel geduld hebben. En een leuk uitje schiet er soms bij in. Daarom organiseert de gemeente Medemblik een middag met leuke workshops speciaal voor jou!

Ben je tussen de 7 en 13 jaar jaar oud en een brusje of jonge mantelzorger? Dan ben je donderdag 29 juni vanaf 15.00 uur van harte welkom in De Schoof, Kerkelaantje 1 in Wervershoof. De activiteiten beginnen om 15.30 uur en om 19.00 uur is het afgelopen.

Geef je op voor deze gezellige en gratis middag. Stuur een mailtje naar suzanne.helder@medemblik nl. Vragen over de middag? Bel of WhatsApp met Suzanne Helder, Jongerenwerker via 06-50170495.