Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land - Uitreiking prijzen kleurwedstrijd in FunFestijn door Wiebertje

Nieuws
In het FunFestijn aan de Randweg in Medemblik wordt 28 november van 17.00 tot 18.00 uur de prijzen uitgereikt van de sinterklaaskleurwedstrijd. (Foto: archief R/M)
In het FunFestijn aan de Randweg in Medemblik wordt 28 november van 17.00 tot 18.00 uur de prijzen uitgereikt van de sinterklaaskleurwedstrijd. (Foto: archief R/M) rodi.nl

REGIO – Sinterklaas en zijn pieten zijn weer op bezoek in de gemeenten Opmeer en Medemblik. Vele kindertjes hebben de sint en zijn gevolg al binnengehaald tijdens de diverse intochten in de regio. De goedheilig man heeft het administratief maar druk met het verwerken van alle cadeaus in zijn computer. Hij geeft bij Wiebertje Klob aan dat hij 28 november zelf niet aanwezig kan zijn tijdens de prijsuitreiking van de sinterklaaskleurwedstrijd in het FunFestijn van 17.00 tot 18.00 uur. De kleurplaat voor kinderen van 0 tot 9 jaar uit bovenstaande gemeenten stond vorige week in de krant en is te vinden op www.rodi.nl - West-Friesland - Medemblik. Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Rodi Media De Medemblikker/Koggenlander in samenwerking met FunFestijn en vele sponsors.
Sint stuurde de redactie van de Medemblikker/Koggenlander een leuke brief.
Lieve kinderen,
Wat is het weer gezellig in Nederland! En wat kregen wij een warm onthaal in de diverse kernen van de gemeenten Medemblik en Opmeer! Al die lichtjes en blijde gezichtjes. Dat doet een oude man goed. Mijn pieten en ik gaan weer op pad om vele presentjes uit te delen. In samenwerking met de Medemblikker/Koggenlander stel ik een aantal cadeaus beschikbaar voor de kinderen in de regio die meedoen met de kleurwedstrijd. Heeft mama vorige week de kleurplaat wel uit de krant geknipt en gekopieerd voor je broertjes of zusjes? Of misschien hebben de buren nog een krant liggen die je mag hebben? Knutsel een mooi kunstwerk en maak zo kans op leuke prijzen. Stuur of breng de tekening voor 24 november naar Joyce Haakman, Schepenlaan 41, 1671 TA Medemblik. Vul alle gegevens in en zet voor de duidelijkheid op de envelop Medemblikker/Koggenlander. De pieten hangen alle tekeningen op in het FunFestijn. Het wordt zeker een kleurrijke boel!
Kinderen die een prijs winnen worden op de hoogte gebracht. De prijsuitreiking vindt plaats bij Indoorspeeltuin FunFestijn aan de Randweg in Medemblik. Dit gebeurt op woensdag 28 november tussen 17.00 en 18.00 uur in het feestzaaltje. Wiebertje Klob reikt dit jaar weer, met een paar pieten, de prijzen uit. Ikzelf zit vast aan administratieve rompslomp, alle uitgaven moet ik netjes in de computer zetten en dat vergt veel tijd, maar ik wens alle prijswinnaars veel plezier met hun gewonnen cadeau!
Iedereen is deze dag ook eerder van harte welkom om te spelen in het FunFestijn. Vanaf 16.00 uur geldt een speciaal tarief van 5 euro entree voor de prijswinnaars. Voor die tijd is de entree 7 euro 50. Wie alleen een prijs ophaalt tussen 17.00 en 18.00 uur, hoeft geen entree te betalen.
Vriendelijke groeten,
de Sint.
De prijswinnaars worden na 28 november bekend gemaakt op www.rodi.nl - West-Friesland - Medemblik.

In het FunFestijn aan de Randweg in Medemblik wordt 28 november van 17.00 tot 18.00 uur de prijzen uitgereikt van de sinterklaaskleurwedstrijd. (Foto: archief R/M)
In het FunFestijn aan de Randweg in Medemblik wordt 28 november van 17.00 tot 18.00 uur de prijzen uitgereikt van de sinterklaaskleurwedstrijd. (Foto: archief R/M)