Gemeente Medemblik stelt zich voor

Nieuws
Burgemeester Michiel Pijl.
Burgemeester Michiel Pijl. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Maak kennis met de nieuwe burgemeester Michiel Pijl en enkele collega’s die belangrijk zijn voor ondernemers. Tijdens het OVW Café van woensdag 13 december stellen zij zich voor. Daarnaast presenteren zij de nieuwe omgevingswet die per 1 januari ingaat. Een wet die alles regelt voor de ruimte waarin we wonen en werken. Deze avond is interessant voor alle inwoners en ondernemers van de gemeente.

Maak kennis met de nieuwe burgemeester

Gemeente Medemblik heeft recent een nieuwe burgemeester: Michiel Pijl. Hij is geen onbekende binnen bestuurlijk West-Friesland. Hij komt tenslotte uit dezelfde regio. En dat is meteen het fijne van deze burgemeesterswissel: veel mensen, bedrijven en organisaties kent hij al uit zijn periode bij de gemeente Drechterland. Vanuit deze ervaring weet hij dat er keihard gewerkt wordt in deze regio. Of het nou op het land is, in de industrie of op kantoor: Westfriezen zijn heel ondernemend, vernieuwend en vindingrijk.

Voorstellen

Daarna stellen enkele van zijn collega’s zich aan voor: Suzanne Alders – Accountmanager Bedrijven. Zij is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Femke Licht – Beleidsmedewerker Horeca & Toerisme. Zij is het aanspreekpunt voor ondernemers binnen dit vakgebied. Jeroen Meissen – Specialist Vergunninglener. Jeroen heeft per 1 augustus de functie overgenomen van Klaas Ootes Nieuwe omgevingswet. Na de voorstelronde geeft collega Walter Smak een presentatie over de nieuwe omgevingswet die per 1 januari 2024 van kracht is. De Omgevingswet regelt alles voor de ruimte waarin we wonen en werken. Deze wet bundelt en maakt regels eenvoudiger. Met behulp van één digitaal loket wordt het makkelijker om ruimtelijke projecten te starten.

Presentatie en netwerken

Meer weten over wat de omgevingswet betekent? Kom woensdag 13 december naar het OVW Café in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Aanvang buffet is 18.00 uur, start kennismaking om 19.30 uur met aansluitend de presentatie. Geen lid van de Ondernemersvereniging Wervershoof, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kan worden genoten van het buffet. De drankjes zijn voor eigen rekening. 

Voor meer informatie: www.ovw.nl