Spaaractie Briljant Optiek en Sieraden voor De Vrolijke Nootjes

Nieuws
De medewerkers van Briljant Optiek en Sieraden in Wervershoof werden feestelijk verrast met een miniconcert van het koor De Vrolijke Nootjes.
De medewerkers van Briljant Optiek en Sieraden in Wervershoof werden feestelijk verrast met een miniconcert van het koor De Vrolijke Nootjes. (Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - De medewerkers van Briljant Optiek en Sieraden in Wervershoof werden feestelijk verrast met een miniconcert van het koor De Vrolijke Nootjes. Gehuld in prachtige kleding en bijgestaan door een accordeonist zongen ze een mooie noot met tussendoor de geweldige solozang van Jos.

Het afgelopen jaar heeft Briljant Optiek en Sieraden geld ingezameld voor het koor via een brillensprayactie, waarbij klanten gratis hun spray konden bijvullen en vrijwillige donaties konden doen. Deze actie was een groot succes, wat resulteerde in een mooi bedrag dat het koor kan gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe headset of andere benodigde apparatuur. De leden van De Vrolijke Nootjes werden daar nog vrolijker van en waren blij verrast. Met dit succes in gedachten kijkt Briljant Optiek en Sieraden nu uit naar hun volgende initiatief, waarbij ze hopen weer een mooi bedrag op te halen.