Kom naar de spirituele beurs in Wervershoof

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - In De Schoof wordt op zondag 25 februari een alternatieve spirituele beurs gehouden waar een scala aan specialisten met diverse disciplines klaarstaan om bezoekers te verwelkomen.

Van Aura tekenen tot oorkaars behandelingen, van Shambhala reiki tot Intuïtieve energetische healing, deze beurs biedt een uitgebreide selectie aan spirituele diensten. Of je nu nieuwsgierig bent naar spirituele praktijken of al bekend bent met het spirituele pad, iedereen is welkom om deel te nemen en te verkennen. Bezoekers kunnen zich laten onderdompelen in een scala aan activiteiten, variërend van magnetiseur sessies tot Boodschappen adhv tekeningen, en van Mediumconsulten tot Helderziende waarnemingen. Daarnaast is er een verkoop van edelstenen en mineralen voor degenen die op zoek zijn naar spirituele voorwerpen en souvenirs.

Meer informatie

De toegang tot de beurs is gratis en de deuren staan open van 12:00 tot 17:00 uur. Voor degenen die meer persoonlijke begeleiding wensen, worden consulten aangeboden tegen een vergoeding van maximaal 8 euro per sessie. Dit biedt bezoekers de gelegenheid om dieper in te gaan op hun individuele vragen en behoeften. De locatie van de beurs is De Schoof, gelegen aan Kerkelaantje 1 in Wervershoof. Meer informatie is beschikbaar op www.deschoof.nl.