Wisseling bij Aanjagers Muziek Opmeer

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

OPMEER - Binnen Stichting Muziek Opmeer vindt met ingang van 1 maart een wisseling plaats bij de Aanjagers.

De Aanjagers van Muziek Opmeer coördineren, ontwikkelen en ondersteunen de muziekparticipatie en -educatie in de gemeente Opmeer. Muzieklessen op de scholen, projecten met muziekverenigingen en koren, initiatieven uit de dorpen. Het zijn maar een paar voorbeelden. Na bijna 4 jaar als Aanjager te hebben gewerkt heeft Glenn Liebaut aangegeven te gaan stoppen met zijn werkzaamheden.

Als zijn opvolger zal Ton Koelemeijer zijn werkzaamheden gaan overnemen. Ton is, als geboren en getogen Spanbroeker, geen onbekende in de gemeente Opmeer. Zo is hij actief als lid, bestuurslid en vrijwilliger bij onder andere Erato, OpmeerLeeft! en De Gemeenschapsveiling.

Over muziek is hij duidelijk: “Ik weet uit eigen ervaring hoe leuk het is om met muziek bezig te zijn, maar ook hoe mooi het is als anderen genieten van muziek beoefenen of door ernaar te luisteren. Bij Muziek Opmeer komen al die aspecten bij elkaar. Jong en oud moet met muziek  bezig kunnen zijn, actief of passief, op school, bij een vereniging of in de buurt. Als Aanjager wil ik graag een rol spelen in het verbinden met en verspreiden van muziek.

Samen met collega-Aanjager Stephanie Burgerhout gaat Ton verder met het verder ontwikkelen van muzikale activiteiten in de komende jaren. Iedereen die ideeën heeft voor een leuk muzikaal project en daarbij (financiële) ondersteuning bij nodig heeft, kan contact opnemen: aanjagersmuziekopmeer@gmail.com.