Internationaal tintje op Snertpop 2024 in Midwoud

Nieuws
Ook Bökkers komen een feestje bouwen op Snertpop 2024.
Ook Bökkers komen een feestje bouwen op Snertpop 2024. (Foto: aangeleverd)

MIDWOUD - De zeventiende editie van muziekfestival Snertpop krijgt een internationaal tintje. De line-up bestaat uit regionale en landelijke acts, maar er komt ook een buitenlandse band naar de Buurt in Midwoud: het Engelse Stone. Snertpop vindt zaterdag 1 juni plaats en begint om 14.00 uur.

De line-up is zoals ieder jaar divers. Zo komt Bökkers een feestje bouwen op Snertpop 2024, en zijn ook Mell VF (voorheen Mell & Vintage Future), Marlon Pichel en The best Abba Tribute dit jaar te zien. Verdeeld over twee podia spelen acht verschillende acts.

Westfriese acts

West-Friesland is goed vertegenwoordigd op het festival. B!tches uit Wervershoof trapt af, gevolgd door Lucas Nicholas uit Opmeer. Hij scoort momenteel met ‘Hollywood’ - een bewerking van ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis - een hit en geniet op TikTok veel populariteit. Het buitenpodium wordt afgesloten door KoninG uit Wervershoof, een 10-koppig gezelschap die de grootste Nederpop-klassiekers brengen.

Liverpoolse Stone op Snertpop

De talentvolle band Stone zorgt voor het internationale tintje. De formatie uit Liverpool speelde vorig jaar al op grote festivals als Rock Werchter en Best Kept Secret en wordt een grote toekomst voorspeld. De kaartverkoop voor Snertpop is gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.snertpop.nl/tickets.

Afbeelding