Lezing over het beklimmen van de Kilimanjaro voor War Child

Nieuws
Maak kennis met de Kili Challenge, de tocht, het afzien, het doorzetten, de prachtige vergezichten en het behaalde doel.
Maak kennis met de Kili Challenge, de tocht, het afzien, het doorzetten, de prachtige vergezichten en het behaalde doel. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Siem Zeilemaker beklom in augustus 2023 samen met zijn zoon Tim de Kilimanjaro. Ze deden mee aan een actie, georganiseerd door WarChild, om kinderen die opgroeien in, of gevlucht zijn uit, conflictgebieden een beter leven te geven. Ze hebben zich terdege voorbereid op de lange afstanden, hoogteverschillen en temperaturen, variërend van 35 graden in het regenwoud tot onder het vriespunt. Maak kennis met de Kili Challenge, de tocht, het afzien, het doorzetten, de prachtige vergezichten en het behaalde doel.

Siem en Tim hebben zich laten sponsoren, waarvan het hele opgehaalde bedrag ten goede is gekomen aan War Child. Ook de opbrengst van deze lezing gaat daar naar toe. De lezing vindt zaterdag 13 april om 14.00 uur plaats in verenigingsgebouw St. Pieter aan de Ridderstraat 9 in Medemblik. Deur open vanaf 13.30 uur. Kosten €2,50 voor KBO leden en €3,50 voor niet-leden, inclusief een consumptie koffie/thee. Iedereen is van harte welkom.

Aanmelden

Aanmelden kan door het bedrag over te maken aan KBO Medemblik, op IBAN: NL32RABO 0333 0277 36 o.v.v. lezing Kilimanjaro, naam en het aantal leden/niet leden. Deze gegevens kunnen ook op de buitenkant van een envelop worden vermeld en ingeleverd worden bij een van de bestuursleden, of in de brievenbus van St. Pieter op een van de volgende adressen: Vooreiland 14 B, Keern 3, Pampus 4 of Leerlooiersgilde 6.