Antiek- en curiosamarkt in Bonifaciuskerk

Nieuws

MEDEMBLIK - Vrijwilligers kost het gedurende het hele jaar vele dagen uitpakken, schoonmaken en poetsen van de gekregen artikelen, twee weken van voorbereiding om de kramen op te bouwen en alles zo mooi mogelijk uit te stallen. Dat alles resulteert in een grootse markt met exclusieve en prachtige antiek, curiosa, brocante, retro en artikelen uit grootmoeders tijd in de Bonifaciuskerk aan het Kerkplein in Medemblik.
De markt beslaat de gehele kerkvloer en sla tijdens een bezoek geen kraam over, want ze zijn allemaal schitterend en de moeite waard. Een grote diversiteit aan artikelen, zoals: klein meubilair, sieraden, schilderijen, speelgoed, boeken, bestek, zilvergoed, serviezen spiegels oude grammofoonplaten, ansichtkaarten en handwerkmateriaal.
Veel bijzondere, prachtige en complete serviezen staan dit jaar uitgestald, waarvan de nieuwe eigenaar bij speciale gelegenheden nog lekkerder en sfeervoller eet. Dàt aangevuld met kristallen glaswerk en zilveren bestek maakt een tafel tot een feest. De vele mooie en bijzondere sieraden maken deze bijzondere markt af.
Wie op zoek is naar leuke hebbedingen, cadeau-artikelen of verzamelobjecten kan deze markt op zaterdag 7 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag 8 oktober van 12.00 tot 17.00 uur niet overslaan.
Deze markt wordt geheel in eigen beheer gedaan en de opbrengst komt volledig ten goede aan de instandhouding en restauratie van het historische kerkgebouw. De toegang voor volwassenen bedraagt 2 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen gratis entree.