Jaarlijkse voorjaarsmarkt in Andijk

Nieuws

ANDIJK - In Andijk wordt zaterdag 28 mei weer de jaarlijkse voorjaarsmarkt gehouden. De organisatie vraagt mensen om leuke en bruikbare spulletjes langs te brengen.
Deze spullen kunnen donderdag 26 en vrijdag 27 mei tussen 16.00 en 20.00 uur ingeleverd worden bij De Kapel aan de Middenweg 48. Tevens doet de organisatie een oproep om dit jaar weer wat leuke kunstvoorwerpen te geven zoals kleine schilderijen, beeldjes en antieke spulletjes, die bijvoorbeeld op zolder staan en wel een keer opgeruimd kunnen worden. Ook serviezen van aardewerk of porselein zijn welkom. Zelf niet in staat om spullen te brengen? Bel dan naar 06-55764285 en het wordt opgehaald.
De markt is 28 mei te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur. Uiteraard is er weer veel voor de inwendige mens: soep, slaatjes, koffie en thee met iets lekkers erbij. En bezoekers kunnen bovendien volop 3D-kaarten maken onder leiding van mevrouw Gerda Gorter. Óf waag een gokje bij het Rad van Avontuur! Meer informatie: www.pg-andijkwervershoof.nl