Golfen voor Dorcas - Lions Opmeer Golf Open in Wervershoof

Nieuws

WERVERSHOOF / OPMEER - De vijftiende editie van het Lions Opmeer Golf Open vindt vrijdag 2 september plaats op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Golfers lopen achttien holes en kunnen de wisselbeker en andere prijzen winnen. Beginners of nieuwsgierigen leren het golfspel kennen door middel van een clinic. Onder deskundige leiding oefenen zij in afslaan, pitchen en putten. Deze middag wordt georganiseerd door Lions Club Opmeer.

Deelnemers beginnen om 12.30 uur met koffie/thee en een broodje. Om 13.30 uur wordt gespeeld en geoefend en om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met prijzen. Rond 19.15 uur wordt een satéschotel geserveerd en om 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit alles kost zestig euro per persoon voor de wedstrijd. De clinic kost veertig euro met ook alles erop en eraan.

Dorcas
Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de nettobijdrage naar Dorcas Hulp. Dorcas is een christelijke organisatie die al 35 jaar hulp biedt aan mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Dorcas werkt aan hulp- en ontwikkelingsprojecten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika en doet dit samen met lokale partners. Kijk voor meer informatie over dit goede doel op www.dorcas.nl.

Inschrijven voor het

Lions Opmeer Golf Open
kan bij Harry Kloppenburg via 06-51344707 of harrykloppenburg@hotmail.com.