Doe mee met de Sinterklaas kleurwedstrijd - Uitreiking van de prijzen in FunFestijn door Wiebertje Klob en pieten<

Nieuws

REGIO – Sinterklaas en zijn pieten zijn weer op bezoek in de gemeenten Opmeer en Medemblik. Vele kindertjes hebben de sint en zijn gevolg al binnengehaald tijdens de verschillende intochten, maar in sommige dorpen komt hij aankomend weekend aan. De goedheilig man heeft Wiebertje Klob telefonisch beloofd, om een paar van zijn pieten wat langer te laten verblijven in Nederland om 6 december van 17.00 tot 18.00 uur in het FunFestijn te zijn voor de prijsuitreiking. Op de achterpagina staat een sinterklaaskleurplaat en kinderen van 0 tot 12 jaar uit bovenstaande gemeenten kunnen die kleuren, plakken of verven. Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Rodi Media De Medemblikker/Koggenlander in samenwerking met FunFestijn en vele sponsors.
Sint stuurde de redactie van de Medemblikker/Koggenlander een leuke brief.
Lieve kinderen,
Wat is het toch weer fijn om in Nederland te zijn! Uiteraard gaan mijn Pieten en ik weer op pad om vele presentjes uit te delen. In samenwerking met de Medemblikker/Koggenlander willen we cadeaus beschikbaar stellen voor de kinderen in de regio die meedoen met de kleurwedstrijd. Knip de kleurplaat uit deze krant en zorg ervoor dat je een leuk kunstwerk maakt. Maak zo kans op leuke prijzen. Kopieer de tekening voor broertjes of zusjes of vraag een krant bij de buren. Stuur of breng de tekening voor 4 december naar Joyce Haakman, Schepenlaan 41, 1671 TA Medemblik. Vul de gegevens in en zet voor de duidelijkheid op de envelop Medemblikker/Koggenlander. De pieten hangen alle tekeningen op in het FunFestijn.
Kinderen die een prijs winnen worden op de hoogte gebracht. De prijsuitreiking vindt plaats bij Indoorspeeltuin FunFestijn aan de Randweg in Medemblik. Dit gebeurt op woensdag 6 december tussen 17.00 en 18.00 uur in het feestzaaltje. Wiebertje Klob reikt dit jaar weer, met een paar Pieten, de prijzen uit. Zelf ben ik dan weer op weg naar Spanje, maar ik wens alle prijswinnaars veel plezier met hun gewonnen cadeau!
Iedereen is deze dag ook eerder van harte welkom om te spelen in het FunFestijn. Vanaf 16.00 uur geldt een speciaal tarief van 5 euro entree voor de prijswinnaars. Voor die tijd is de entree 7 euro 50. Wie alleen een prijs ophaalt tussen 17.00 en 18.00 uur, hoeft geen entree te betalen.
Vriendelijke groeten,
de Sint.
De prijswinnaars worden na 4 december bekend gemaakt op www.rodi.nl - West-Friesland - Medemblik.