Profiteer van de kortingen van de waspas van Great Carwash.
Profiteer van de kortingen van de waspas van Great Carwash. (Foto: aangeleverd)

Vernieuwde carwash voor TotalEnergies Opmeer

Partnerbijdrage

TotalEnergies Opmeer heeft onlangs een nieuwe carwash in gebruik genomen. Great Carwash Opmeer is voorzien van de nieuwste generatie roll-over autowasinstallatie met korte wachttijden, snelle en innovatieve wasprogramma’s en bijzonder goede prestaties.

De carwash, gelegen aan de Lindengracht 28, is uitgevoerd in de kleuren van het Great Carwash-concept van GP Groot. Niet alleen personenwagens kunnen terecht bij Great Carwash, maar ook busjes met een maximale hoogte van 2,70 meter. De carwash is uitgerust met een betaalterminal waardoor de klant niet meer de shop hoeft te bezoeken om een ticket voor de carwash aan te schaffen. Uiteraard blijven wastickets ook in de shop verkrijgbaar.

Maak kennis met Great Carwash Opmeer

Great Carwash Opmeer is zeven dagen per week geopend en biedt vier verschillende wasprogramma’s: van een basisprogramma tot het meest uitgebreide programma met langdurige bescherming. Om de omgeving kennis te laten maken met de vernieuwde Great Carwash, zijn er in de Medemblikker/Koggenlander kortingsbonnen te vinden. Elke klant ontvangt op vertoon van deze bonnen het meest uitgebreide wasprogramma voor 5,95 euro, een gratis kopje koffie en een vers belegd broodje voor de helft van de prijs. De bonnen zijn inwisselbaar tot en met 31 mei 2022.

Extra voordelig wassen met de Great Carwash waspas

Great Carwash Opmeer biedt klanten ook een Great Carwash waspas. Met deze prepaid waspas profiteert de houder standaard van hoge kortingen. Het saldo op de waspas is onbeperkt geldig en te gebruiken op iedere Great Carwash locatie. Kijk op www.greatcarwash.nl voor meer informatie. 

GP Groot brandstoffen en oliehandel

TotalEnergies Opmeer is onderdeel van GP Groot brandstoffen en oliehandel. GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Argos, TotalEnergies en NXT worden zo’n 60 bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot brandstoffen en oliehandel is naast GP Groot inzameling, GP Groot recycling en GP Groot infra en engineering één van de bedrijfsonderdelen van de GP Groot groep. Sinds 1917 groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met ruim 1.100 medewerkers. De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar hebben één streven gemeen: samen werken aan een circulaire, energie neutrale en klimaatbestendige toekomst.

Afbeelding
Kinderuitjes in de gemeenten Koggenland, Medemblik en Opmeer Algemeen 22 jun, 13:12
Afbeelding
Brandweer in Wervershoof en Lambertschaag niet weg Algemeen 22 jun, 10:53
Afbeelding
Vrijwilligers KNRM Medemblik-Andijk onderscheiden Algemeen 22 jun, 09:09
Afbeelding
Bakkerijmuseum in Medemblik viert veertigjarig jubileum Algemeen 22 jun, 08:52
Afbeelding
Happy 80’s op 25 juni in De Schoof Algemeen 21 jun, 15:39
Afbeelding
Skeeleren op internationaal niveau in Wervershoof en Medemblik Sport 21 jun, 14:18
Afbeelding
Meisje aangereden in Wervershoof, raakte zwaargewond 112-nieuws 21 jun, 13:00
Afbeelding
Heerhugowaardse Mayra: ‘Dansen is voor mij een vorm van therapie’ Zorg 18 jun, 17:00
Afbeelding
Op bezoek bij imkerij ‘Bij het water’ in Benningbroek Algemeen 18 jun, 08:40
Afbeelding
Calvin Carrilho’s droom: spelen bij FC Barcelona Zorg 17 jun, 17:00
Afbeelding
Schoon Westfriesland in actie voor PeukMeuk Algemeen 17 jun, 09:52
Afbeelding
Paratriatleet Geert Schipper blijft zichzelf verbeteren Zorg 16 jun, 17:00
Afbeelding
Campagne Brandweer Nederland: ‘Check, koop, plak rookmelders in huis!’ Algemeen 16 jun, 13:56
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Medemblik

Op Rodi Medemblik volg je het laatste nieuws uit Medemblik. Rodi Medemblik informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Medemblik

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Medemblik in je mailbox.