Renault & Dacia Occasion Parade bij Stokman Hoorn

Partnerbijdrage
Profiteer van vele scherp geprijsde occasions bij Stokman Hoorn.
Profiteer van vele scherp geprijsde occasions bij Stokman Hoorn. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Een ouderwetse occasionshow, dat is even geleden! Maar binnenkort pakt Stokman Hoorn groots uit met meer dan 135 geselecteerde Renault en Dacia kwaliteitsoccasions uit alle vestigingen. Werkelijk alle modellen van het populaire Franse merk met een prijs vanaf 7.950 euro worden deze dagen met scherpe acties aan de man gebracht. Het occasionaanbod is gedurende de afgelopen maanden zorgvuldig door alle vestigingen opgebouwd en worden voor deze actie naar de vestiging Stokman Hoorn getransporteerd.

Van 16 tot en met 19 maart stelt Stokman Hoorn je in gelegenheid om onder unieke voorwaarden meer dan scherp zaken te doen, uitsluitend en alleen tijdens deze 4 dagen. Een extra bedrag tot € 1.000,- bovenop de inruilprijs van jouw huidige auto, een scherpe financiering met 5,9% rente (tot maar liefst 10.000 euro) en ook nog eens een aantrekkelijke verzekeringspremie zijn gegronde redenen om toch maar eens de showroom van de Renault en Dacia-dealer voor West-Friesland en omstreken te bezoeken.

Het evenement begint donderdag 16 maart en is daarmee gedurende 4 dagen het centrum voor auto-kopend Noord-Holland. Donderdag is er een koopavond tot 20.00 uur en zondag 20 maart is Stokman Hoorn extra geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Het verkoopteam van Stokman Hoorn heeft er zin in en gaat ervoor. De adviseurs hebben de opdracht gekregen om elke koper te verbazen met een voorstel voor een nieuwe occasion van zijn of haar keuze. Dus vooral kijken en misschien kopen aan de Factorij 7 in Zwaag, het occasionaanbod is nu al te zien op website van Stokman