Werken op de BSO bij Berend Botje: het beste uit twee werelden

Partnerbijdrage
Combineer je baan met een opleiding of met je passie.
Combineer je baan met een opleiding of met je passie. (Foto: Laura Abbekerk)

REGIO - Met een baan als pedagogisch medewerker bij ClubBB, de buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderopvang Berend Botje, haal je het beste uit twee werelden. Zo combineert Laura haar werk op de BSO met haar opleiding en fotografieklussen, en benut Noëlle haar vrije ochtend door lekker te sporten of koffie te drinken en ’s middags de kinderen van ClubBB Midwoud een leuke middag te bezorgen. Noëlle: “Zo begint mijn werkdag heerlijk relaxed.”

Benieuwd hoe zo’n werkdag eruitziet? Noëlle neemt je mee: “Rond 8:00 uur gaat mijn wekker en begin ik mijn dag met een ontbijt en klusjes in huis. Vervolgens ga ik sporten, lunchen en nog even relaxen, voordat het tijd is om naar mijn werk te gaan. Daar aangekomen neem ik met mijn collega’s de dag door: ‘hoeveel kinderen komen er, zijn er nog bijzonderheden?’

Iets na 14:00 uur komen de kinderen binnen en kletsen we gezellig over hun schooldag. Een uurtje later is het tijd om te eten en te drinken, en gaan we lekker naar buiten. Bij mooi weer gaan we naar het park om te picknicken.

Op dit soort dagen geniet ik extra van mijn werk en heb ik zelfs momenten dat ik vergeet dat ik op mijn werk ben! Als alle kinderen zijn opgehaald, ruim ik alles op en ga ik met een voldaan gevoel naar huis!”

Vacatures

Wil jij ook het werken met kinderen combineren met een opleiding, sport of een andere passie? Bekijk de BSO-vacatures van Kinderopvang Berend Botje op werkenbijberendbotje.nl.