Bouw zestig woningen De Veilingmeester in Grootebroek gestart

Partnerbijdrage
De bouwplaats van De Veilingmeester in Grootebroek.
De bouwplaats van De Veilingmeester in Grootebroek. (Foto: aangeleverd)

In Grootebroek startten onlangs de bouwwerkzaamheden van het nieuwbouwplan De Veilingmeester. Aannemingsbedrijf Kuin uit Bovenkarspel realiseert op dit wooneiland zestig woningen in uiteenlopende types, waaronder ook het bijzondere appartementengebouw De Veiling. Het heien van de eerste funderingspalen werd prachtig vastgelegd door drone-fotograaf R. Botman.

De appartementen in plan De Veilingmeester worden gasloos en zeer energiezuinig uitgevoerd, met energielabel A+++. De grondgebonden woningen worden zelfs energieneutraal, met een energielabel A++++. Met extra veel zonnepanelen, een warmtepompinstallatie en vloerverwarming zijn alle bewoners straks helemaal klaar voor de toekomst. Velen van hen kunnen bovendien een bootje bij de woning aanleggen.

Groen en waterrijk

De Veilingmeester is een initiatief van Waterweide BV, een onderdeel van Zondag Ontwikkeling uit Tiel. Het project maakt onderdeel uit van de groene en waterrijke gebiedsontwikkeling Waterweide en is gelegen aan de Raadhuislaan, ten zuiden van de Stede Broecweg. Alle voorzieningen, waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en buitenrecreatie zijn nabij.

Woningen beschikbaar

Er zijn in De Veilingmeester nog vrijstaande woningen beschikbaar en twee-onder-een-kap woningen. Absoluut uniek zijn de twee penthouses, waarvan er nog één beschikbaar is. Nu de werkzaamheden zijn gestart, kunt u na aankoop direct genieten van de onbezorgde bouw van uw nieuwe woning! Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij CMK Makelaars, Venedie 7 in Enkhuizen, tel. 0228-350850. Meer informatie is te vinden op www.veilingmeester-stedebroec.nl