Open dag cruiseschip Johann Strauss op 1 februari in Enkhuizen

Partnerbijdrage
De Johann Strauss is een van de cruiseschepen van Feenstra.
De Johann Strauss is een van de cruiseschepen van Feenstra. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Feenstra Rijn Lijn is de grootste Nederlandse aanbieder van Europese riviercruises over de Rijn, Moezel, Saar, Main, Donau en de Nederlandse en Belgische wateren. De vloot van Feenstra bestaat in 2024 uit vijf comfortabele passagiersschepen. Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren en de groeiende interesse in de reizen van Feenstra organiseren wij weer een open dag. Op donderdag 1 februari 2024 heten wij u van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom aan boord in Enkhuizen. 

Bezoek ons prachtige riviercruise schip

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen aan boord. Op donderdag 1 februari 2024 ligt de Johann Strauss afgemeerd in Enkhuizen aan de Gependam. Onze medewerkers vertellen u aan boord meer over alle mogelijkheden om met Feenstra zo’n prachtige riviercruise te maken. In de lounge bieden wij u een kopje koffie met iets lekkers aan. Ga voor meer informatie naar www.feenstrarijnlijn.nl

Een belevenis op zich

Een riviercruise van Feenstra staat garant voor comfort, afwisseling, gezelligheid en een uitstekende verzorging. Zonder uw koffers in of uit te pakken, reist u van de ene naar de andere locatie. Een riviercruise is een belevenis op zich, onze schepen brengen u naar de mooiste plaatsen van Europa. Ervaar zelf hoe mooi en comfortabel onze schepen zijn. Aanmelden voor de open dag is niet nodig.