Voetballen, vuurtje stoken, veel naar buiten, Mark zijn werk op de BSO is één groot feest!

Partnerbijdrage
Pedagogisch medewerker Mark voetbalt in de stadsspeeltuin.
Pedagogisch medewerker Mark voetbalt in de stadsspeeltuin. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Mark (25) vertelt: “Werken op de BSO betekent heel veel vrijheid. Vrijheid in het combineren van mijn werk met mijn opleiding en sport, maar ook vrij zijn om te bepalen welke activiteiten we op de BSO kunnen ondernemen.”

“Dit laatste gebeurt altijd in samenspraak met de kinderen. Ik ga graag naar buiten en speel sportieve spellen met ze. Waar ik extra blij van word is als ik de kinderen ondertussen train in het ontwikkelen van hun zelfstandigheid. Zelf een cracker smeren, helpen met fruit snijden en de kinderen denken mee over activiteiten. Je ziet het zelfvertrouwen groeien. Echt zo tof om te zien!”

Mark werkt bij ClubBB, de BSO van Kinderopvang Berend Botje in De Stadsspeeltuin in Hoorn. Een ontzettend leuke plek met heel veel mogelijkheden voor het ondernemen van activiteiten in de buitenlucht. “Hoe ik erop gekomen ben dit werk te gaan doen? Mijn vader zag een advertentie in de krant voor het BBL-traject (werken en leren tegelijk) voorbijkomen en zei direct: Hé, Mark, dit is nou echt iets voor jou!’ Ik ben vervolgens gaan solliciteren en de rest is geschiedenis”, besluit Mark. 

Werken bij ClubBB is Mark op het lijf geschreven. Met de kinderen uit school lekker buiten uitrazen, voetballen, vuurtje stoken, met spijkers en een hamer aan de slag om een kunstwerk te maken, Mark is helemaal in zijn element.

Denk jij nu: dat klinkt goed, en wil je meer weten over werken bij ClubBB of werken bij Kinderopvang Berend Botje in algemene zin? Bel of app dan vandaag nog naar José of Laura van het team Werving en Selectie, bereikbaar via 06-50057939 (José), 06-50057953 (Laura).