Een sfeervolle kerst met de Moonliners in Wognum

Uitgaan
De Moonliners.
De Moonliners. (Foto: aangeleverd)

WOGNUM - De Moonliners zijn al maanden druk aan het repeteren voor de komende kerstconcerten. Het wordt een gezellig drukke decembermaand voor de zanggroep met maar liefst zes kerstoptredens.

De meeste van de kerstoptredens zijn helaas niet publiekelijk te bezoeken, maar De Moonliners zijn niemand vergeten want op 23 december treedt de groep op in de Protestantse kerk in Wognum. De leden hebben er zin in omdat het een heel mooie sfeervolle show belooft te worden.

Nieuwe leden

Voor De Moonliners wordt het de eerste kerst met dirigent Laura Tesselaar.  Sinds 1 januari is ze betrokken bij de zanggroep en samen hebben ze al heel wat mooie momenten mogen beleven. Wat te denken van het tv-debuut in het afgelopen voorjaar. Dat was voor de leden een spannend doch leuk avontuur. Ook maken vier nieuwe leden hun debuut, te weten:  Rick van der Gulik, Bram Carstens, Marianne Miralles Blay en Lotte Hoebe. Een heel goede reden om naar de kerstshow te komen kijken en te genieten van de mooie nieuwe stemmen!

Kaarten

Kaarten voor het kerstconcert van De Moonliners op zaterdag 23 december kunnen worden gereserveerd via  info@moonliners.nl. De entree bedraagt € 11,50 in de voorverkoop (en aan de deur € 12,50). Het optreden vindt plaats in de de Protestantse kerk te Wognum. Aanvang 20.00 uur. Wees snel want vol = vol!

Sfeervolle kerst met De Moonliners.