Kermis Oostwoud 2024: dit staat op de planning!

Uitgaan
De kermis in Oostwoud komt er weer aan!
De kermis in Oostwoud komt er weer aan! (Foto: Aangeleverd)

OOSTWOUD - De kermis is vanaf vrijdag 5 april 2024 weer terug in Oostwoud! Op het Cor Druifplein worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Oostwoud 2024.

Kermis Oostwoud 2024

Van 5 april tot en met 7 april 2024 is het weer tijd voor kermis Oostwoud! De jaarlijkse kermis in Oostwoud belooft drie dagen lang plezier en vermaak voor jong en oud. Het dorp, vooral het het Cor Druifplein en café De Post, wordt weer omgetoverd tot een waar feestterrein met attracties, spelletjes en lekker eten en drinken.

De kermis is een traditie die al jarenlang door de lokale bevolking en bezoekers wordt gekoesterd en staat bekend om de gezellige sfeer en het uitgebreide aanbod. Of je nu houdt van de spannende zweefmolen of liever geniet van een suikerspin, de kermis in Oostwoud is voor iedereen!

Kermis Oostwoud openingstijden

De kermis in Oostwoud is geopend van vrijdag 5 april t/m zondag 7 april 2024. De kermis vindt plaats op het Cor Druifplein en bij Café De Post.