Zomeravondconcert ‘London Calling’ in ’t Woudt

Algemeen
Wendy Roobol.
Wendy Roobol. (Foto: CCtW)

Op zaterdag 28 mei a.s. om 20.00 uur is er een ‘Zomeravondconcert in de kerk van ’t Woudt’. Uitvoerenden zijn Klaartje van Veldhoven (sopraan), Wendy Roobol (sopraan), Nick Milne (viola da gamba) en Arjen Verhage (luit).

Zij brengen het programma ‘London Calling’ met theatermuziek van de beroemde Engelse componist Henry Purcell.

Klaartje van Veldhoven wordt geprezen om haar heldere stemgeluid, haar avontuurlijkheid en integere interpretaties. Zij studeerde in Zwitserland en Nederland aan de Schola Cantorum te Basel en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Sopraan Wendy Roobol is met haar warme, flexibele en heldere stemgeluid een zangeres wier repertoire zich uitstrekt van de vroege barok tot hedendaagse muziek. Beide zangeressen genieten een internationale reputatie.

Nicholas Milne is een veelgevraagd gambist en werkt samen met beroemde dirigenten en toonaangevende oude muziekensembles. Hij is hoofdvakdocent viola da gamba aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Luitist Arjen Verhage speelde onder dirigenten als Jos van Veldhoven, Andrea Marcon, Manoj Kamps, Gijs Leenaars en voor ensembles als het Nederlands Kamerkoor, Camerata Trajectina en Severijn. In 2012 richtte hij zijn eigen ensemble “The Continuo Company” op.

Ga voor meer informatie de kaartverkoop naar www.concertentwoudt.nl