Oproep anekdote en/of foto Arnoud Rodenburg

Algemeen
In november 2005 ontving burgemeester Rodenburg Koningin Beatrix tijdens haar zilveren regeringsjubileumtour.
In november 2005 ontving burgemeester Rodenburg Koningin Beatrix tijdens haar zilveren regeringsjubileumtour. (Foto: GvW-T)

Op 25 juni a.s. hangt Arnoud Rodenburg zijn ambtsketen aan de wilgen. 18 jaar lang was hij burgemeester van Midden-Delfland. 

Er is heel veel gebeurd in die tussentijd. Een afscheid is meestal een gelegenheid om niet alleen vooruit, maar ook even terug te kijken. En dat willen we graag samen met u doen. Heeft u een bijzondere anekdote om met ons te delen of een leuke foto met een verhaal? Stuur die dan naar ons toe en wie weet wordt uw bijdrage wel geplaatst in De Schakel van 23 juni a.s.

Wat kunt u doen?

Vertel uw verhaal over of uw ervaring met burgemeester Arnoud Rodenburg in maximaal 100 woorden. Heeft u een leuke foto daarbij van liefst minimaal 1 Mb, dan zien we die er graag bij. Heeft u alleen een afscheidsgroet of iets anders voor in De Schakel MiddenDelfland, dan zien wij dat ook graag verschijnen. Het hoeft geen hoogdravende speech te worden maar gewoon, de stem van het volk zeg maar. Stuur uw bijdrage, tot en met uiterlijk 12 juni a.s. naar redactie.md@uitgeverijwestmedia.nl dan kijken wij hoe en wat wij kunnen gebruiken.