Nieuw gedichtenbundel van Jeroen den Harder

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Dichter Jeroen de Harder (Maasland) presenteerde op 25 juni zijn nieuwste bundel ‘Gedichten in rouw’. De presentatie werd verzorgd door Marceline de Waard en de muzikale omlijsting was in handen van André Bruijn. 

Voor Jeroen den Harder was het overlijden van zijn vader in 2015 aanleiding om weer te gaan schrijven, dit keer in gedichten, zo kon hij zijn verdriet gedeeltelijk een plek geven. Na het onverwacht overlijden van zijn schoonzus (2019) nam Jeroen het initiatief voor de verhalenbundel ‘Door De Dood Geraakt’. Op het moment van lancering hiervan overleed onverwacht de moeder van zijn twee dochters. Dit waren en zijn zware periodes voor hem.

Al deze periodes bood het schrijven van gedichten afleiding, dit resulteerde uiteindelijk in de bundel ‘Gedichten in rouw’, welke wordt uitgegeven door uitgeverij Ambilicious.

De presentatie van de gedichtenbundel ‘Gedichten in rouw’ was tijdens de opendag van Crematorium De Dijk in Maassluis in de aula. Met veel bezoekers in de zaal en meermaals luid applaus was het voor Jeroen den Harder een zeer geslaagde dag.

De bundel Gedichten in rouw is bij elke boekhandel te bestellen.