De 51e editie van het Zomerfeest Schipluiden gaat bijna van start

Algemeen
Het wordt ook dit jaar weer een daverend feest!
Het wordt ook dit jaar weer een daverend feest! (Foto: ZF Schipluiden)

Het aftellen is begonnen. Over een paar dagen trapt het Zomerfeest Schipluiden af met een motortourtocht, de voorinschrijving en de feestavond “ZF Airlines”. We kunnen met zekerheid zeggen dat de organisatie en medewerkers vol enthousiasme afwachten tot ze echt kunnen beginnen.  

Dit jaar organiseren zij maar liefst 30 activiteiten! Uiteraard zijn de oude, vertrouwde activiteiten weer van de partij. Ga bijvoorbeeld jeu de boulen op zondag, strijd om de winst tijdens de pubquiz op woensdag of test je geduld tijdens de viswedstrijd op de laatste zaterdag. Ook zijn veel activiteiten in een nieuw jasje gestoken of zelfs nieuw bedacht. Zo wordt het diner van de maandagavond gecombineerd met een spel, kun je die avond ook ouderwets klaverjassen of kun je op donderdagmiddag langs bij verschillende bedrijven. Kortom, een programma met ieder wat wils. 

Uiteraard zijn de feestavonden nog steeds een vast onderdeel van ons programma. De week wordt afgetrapt met “ZF Airlines” en vanaf donderdag gaan de feestavonden verder met “Thrilling Thursday”, “Der Tiroler Beachparty” en “Viva Las Vegas”. 

Kaartverkoop

Heb je nog geen kaarten voor (één van) de feestavonden? Deze zijn nog te bestellen via de website. Kaarten kosten 12 euro per stuk en een setje van 4 kaarten kost 40 euro. Bestelde kaarten kunnen vanaf vrijdag 5 augustus, tussen 08.00 en 17.00 uur worden opgehaald op het feestterrein. Tijdens de voorinschrijving op zaterdag 6 augustus, tussen 15.30 en 16.30 uur, is het ook mogelijk om kaarten te halen op het feestterrein.  

De organisatie zet de komende dagen de laatste puntjes op de i. “Wij hopen jullie zaterdag allemaal te zien tijdens de 51e editie van het Zomerfeest Schipluiden!”

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop in te vinden op 

www.zomerfeest-schipluiden.nl.