Nieuw aanbod activiteiten SWMD

Algemeen
Heb je vragen over eenvoudig gebruik van internet of ken je iemand die hier hulp bij nodig heeft?
Heb je vragen over eenvoudig gebruik van internet of ken je iemand die hier hulp bij nodig heeft? (Foto: PR)

Vanaf woensdag 5 april a.s. heeft Stichting Welzijn Midden-Delfland er een nieuwe activiteit bij: ‘Prettig Internet’.

Er is dan op de locatie in Maasland, Singelhof (Hofsingel 18) tussen 10.00 tot 11.30 uur een vrijwilliger aanwezig die informatie verstrekt over het gebruiken van een smartphone maar ook het gebruik van een tablet, laptop en desktopcomputer. Dit kunnen vragen zijn over het versturen van berichten naar familie, vrienden of instanties. Maar ook vragen over bijvoorbeeld beeldbellen. Om deze activiteit te bezoeken kan iedereen zonder afspraak langskomen. Heb je vragen over eenvoudig gebruik van internet of ken je iemand die hier hulp bij nodig heeft? U bent van harte welkom. Als langskomen niet lukt dan kan een vrijwilliger ook op huisbezoek komen. Bel dan naar het algemene nummer van SWMD via 010-5918052 voor het maken van een afspraak.

Op zoek naar vrijwilligers
Heeft u deze kennis en ervaring ook en lijkt het u leuk om te helpen met deze activiteit? Wij zoeken nog een paar vrijwilligers die kunnen ondersteunen op de woensdagochtend en/of de vaste vrijwilliger kunnen vervangen bij afwezigheid.

Stichting Welzijn Midden-Delfland (SWMD) ondersteunt, adviseert en informeert inwoners van Den Hoorn, Maasland en Schipluiden zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Hiertoe heeft SWMD een gevarieerd aanbod van diensten en activiteiten. Kijk op onze website www.swmd.nl voor meer informatie over de verschillende activiteiten en de inlooptijden per locatie voor algemene vragen. Neem contact op voor meer informatie met Judith van Beek, j.vanbeek@swmd.nl of bel 06-13559022. www.swmd.nl of 010-5918052