Gezellige pubquiz in De Dorpshoeve van Schipluiden.
Gezellige pubquiz in De Dorpshoeve van Schipluiden. (Foto: GvW-T)

Pubquiz in De Dorpshoeve

vrijdag 1 december 2023 20:00

Het wordt vrijdag 1 december weer supergezellig in De Dorpshoeve want dan verzorgen quizmasters Lex en Marianne weer een echte pubquiz. Nee, geen popquiz maar gezien de muzikaliteit van de organisatie zullen zeker veel vragen over muziek, bands, platen of covers gaan. Uiteraard kunt u ook allerlei andere kwesties voorgeschoteld krijgen: films, actualiteiten, geschiedenis, geografie, kunst afijn je kunt het zo gek niet bedenken of het zal wel ter tafel komen. Schrijf je wel snel in want straks is vol ook echt vol! En deze avond wil je natuurlijk niet missen.

Per team

Je schrijft in met een team van maximaal vijf personen. Per team betaal je 15 euro. Drankjes zijn voor eigen rekening. Inschrijven kan in De Dorpshoeve of via dedorpshoeve10@caiway.nl.

De inloop is vanaf 20.00 uur en de start van de quiz is klokslag 20.30 uur. Dus heb je samen met vrienden, buren, je familie zin in een leuke avond, dan ziet de organisatie je graag komen!