Webinar Mantelzorg en zorgverzekering

vrijdag 8 december 2023 16:00

Stichting Welzijn Midden-Delfland organiseert is samenwerking met MantelzorgNL een gratis webinar voor mantelzorgers uit Midden-Delfland. 

Tijdens de webinar gaat Wieke Hengeveld van MantelzorgNL in op vergoedingen die er zijn voor mantelzorgers, wat deze vergoedingen inhouden en welke wijzigingen er zijn voor mantelzorgers in aanvullende verzekeringen voor 2024. Het is alleen mogelijk om algemene vragen te beantwoorden, Wieke Hengeveld kan tijdens dit uur niet ingaan op persoonlijke situaties.

De webinar wordt gegeven op maandag 18 december van 16.00 tot 17.00 uur en kan met de computer via Zoom vanaf vrijwel elke locatie gevolgd worden. Deelname is gratis.

Uiterste inschrijfdatum is 8 december 2023. Er is een maximum aantal deelnemers. Aanmelden kan per mail naar SWMD via info@swmd.nl. Geef in de mail aan dat het om een aanmelding voor webinar ‘’Mantelzorg en zorgverzekering’’ gaat. Na 8 december wordt de uitnodiging met link verstuurd naar de deelnemers.