Kinderspullenkringloop Het kleine P-rijsje

vrijdag 1 maart 2024 13:30 tot 17:30

De Kinderspullenkringloop Het kleine P-rijsje aan de Woudseweg 26 in Den Hoorn is elke eerste vrijdag en zaterdag van de maand open. Er is nu opruiming van winterkleding; een mandje vol voor 10 euro. Daarnaast worden er ook schoenen, heel veel speelgoed, boekjes, spellen, puzzels, boxen, ledikantjes, fietsjes, etc. voor kinderen tot een leeftijd van 10 jaar aangeboden. Het is ook mogelijk om tijdens openingstijden kinderkleding of -spullen te doneren. De opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen voor kinderen, zoals Stichting VEME, drie basisscholen in Den Hoorn, de Stichting Kinderen van de voedselbank en de kerk.

Zie voor verdere informatie: www.woudtsekerk.nl of voor vragen of suggesties info@woudtsekerk.nl