Viering Dag van de Aarde

zaterdag 20 april 2024 16:00

Op zaterdag 20 april organiseert de RK kerk in Den Hoorn een activiteit voor alle leeftijden om de Dag van de Aarde (22 april) te vieren. 

Het programma start om 16.00 uur in De EĆ©nHoorn, Hoornseweg 11. Na wat drinken met wat lekkers luisteren de aanwezigen naar een inspirerend verhaal. Daarna vertrekken ze in groepjes met afvalgrijpers in de hand om het dorp wat schoner en mooier te maken. Voor de jeugd is er een speciale bingokaart die ze onderweg gaan proberen vol te krijgen. 

Zodra de groepjes zijn vertrokken, wordt er een korte film -passend bij het thema- opgezet voor de mensen die niet mee kunnen/willen met het afval rapen. Rond 18.00 uur is er een gezamenlijke maaltijd (goedgevulde groentesoep, tomatensoep en brood). Wie dat wil, kan aansluitend naar de eucharistieviering -met zang van het koor AnCor- om 19.00 uur. Pastoor Broeders gaat voor.

In verband met de inkopen graag aanmelden voor donderdag 18 april bij het secretariaat: denhoorn@onzelievevrouwvansion.nl of via 015-2615125 (ma, di, do tussen 09.00 en 12.00 uur). Eventuele dieetwensen kunnen ook aan het secretariaat worden doorgegeven.