Theaterkoor 40forever bestaat uit enthousiaste zangers tussen de 37 en 63 jaar verdeeld in vijf stemgroepen.
Theaterkoor 40forever bestaat uit enthousiaste zangers tussen de 37 en 63 jaar verdeeld in vijf stemgroepen. (Foto: PR)

Voorstelling Theaterkoor 40forever in de Woudtse kerk

zondag 21 april 2024 16:00

Stichting Vrienden van de Woudtse kerk organiseert zondag 21 april een Koorzang voorstelling in de Woudtse kerk in ‘t Woudt. Met de opbrengst wordt er gespaard voor de verduurzaming van het kerkgebouw.

Theaterkoor 40forever, opgericht in 1994, bestaat uit enthousiaste zangers tussen de 37 en 63 jaar verdeeld in vijf stemgroepen. Ze staan onder leiding van de ervaren koor-dirigent Sebastiaan Philippa. Het koor wordt begeleid door een vijfkoppig combo.

Het repertoire kenmerkt zich door een diversiteit aan muziekstijlen vanaf de jaren 1960 tot heden. Engelstalig en Nederlands, van Adèle en Ed Sheeran tot Led Zeppelin en Queen. Van Dik Hout en Racoon. Het koor streeft er naar een goede performance neer te zetten in een sfeer van saamhorigheid, enthousiasme en gezelligheid. Ze delen de passie voor het meerstemmig zingen in een theater setting; expressie bewegen en performen hebben een plek in de show. 

Kaarten voor dit concert kosten en 12,50 euro en voor vrienden is dit 10 euro. De deur gaat om 15.30 uur open en het concert begint om 16.00 uur. 

Kaarten zijn in voorverkoop, maar ook nog aan de deur verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.vriendenwoudtsekerk.nl/activiteiten.