Masalant neemt voorschot op TOP 2000

Cultuur
Harmonievereniging Masalant.
Harmonievereniging Masalant. (Foto: Herwin-Jan Steehouwer)

December is de maand van gezelligheid met Sinterklaas, Kerst én de TOP 2000. Dus naast veel cadeautjes en de kerstboom is er ook veel leuke en mooie muziek te horen; voor ieder wat wils. Dat is ook de programmering van het TOP 2000 concert van harmonievereniging Masalant op zaterdag 17 december; muziek voor ieder wat wils. Zo staat er muziek van onder andere ‘Sorry’ Kyteman, Tina Turner en ‘Kom-van-dat-af’ Peter Koelewijn op de lessenaar van de muzikanten. Maar óók ruiger werk van Deep Purple en, uiteraard, Queen. 

Julia Buizer speelt op piano en is er zang door Arjen van der Merwe en Roos Meuleman. Arjen trad eerder onder meer op tijdens het Kwakelconcert en Roos nam al een voorschot op dit concert tijdens het Pynaspleinconcert in juli dit jaar.

Tot slot zal er ook alvast een klein voorschot worden genomen op het voorjaarsconcert van 2023. Want ook dat wordt een speciaal concert. Dan beëindigen Ab en Wim Vos als de VosBros hun muzikale carrière in Maasland, waar ze in de jaren ‘60-’70 bij de Maaslandse Harmonie startten bij hun vader als toenmalig dirigent. Zij presenteren zichzelf alvast aan het publiek.

Het TOP 2000 concert van harmonieverenging Masalant vindt 17 december plaats in de Oude Kerk van Maasland en de zaal gaat om 19.30 uur open, toegang is 7,50 euro voor iedereen van 12 jaar en ouder.