Midden-Delfland door de ogen van…

Nieuws
Kies jij voor Midden-Delfland vanwege de dorpsfeesten, de natuur, de vriendelijke mensen of…
Kies jij voor Midden-Delfland vanwege de dorpsfeesten, de natuur, de vriendelijke mensen of… (Foto: GvW-T)

Midden-Delfland, we kunnen er uren, dagen, weken over praten want onze prachtige gemeente is ontzettend veelzijdig. Dat vind ik, dat vind jij wellicht maar hoe denken anderen daarover? PUUUR Midden-Delfland wil in gesprek gaan met allerlei mensen en hun vragen hoe zij over Midden-Delfland denken. Doet u mee?

Gemma van Winden-Tetteroo

PUUUR Midden-Delfland is op zoek naar personen die zij mogen interviewen over het Midden-Delfland gebied. Het is de bedoeling dat de resultaten online komen onder de titel: ‘Midden-Delfland door de ogen van…’. Jeroen Beelen, marketing coördinator van PUUUR, hoopt dat zowel inwoners van Midden-Delfland als mensen die in een van de omliggende steden of dorpen wonen, willen deelnemen. Jeroen: “We zouden het leuk vinden als zij ons willen vertellen over ‘hun MD’. We zijn nieuwsgierig wie ze zijn, waar ze wonen (in Midden-Delfland of in een omliggende stad), welke band ze hebben met het gebied, waarvoor ze naar Midden-Delfland gaan, wat hun favoriete plek is en welke tip ze hebben voor anderen die naar dit gebied gaan. Simpel gezegd is PUUUR Midden-Delfland op zoek naar fans van het gebied, die het leuk vinden om hun passie voor MD te delen.”

Hoe gaat het dan verder?

“We sturen degene die meedoen vooraf de vragen toe en gaan ook met ze op pad naar hun favoriete plek om een paar foto’s te maken. Het interview en de foto’s komen vervolgens op de website van PUUUR Midden-Delfland te staan en het doel is een mooie reeks op te bouwen van verhalen over MD en hoe inwoners en stedelingen naar het gebied kijken.”

Dus ken je iemand in je familie-, vrienden- of kennissenkring in Midden-Delfland of in één van de omliggende steden die het leuk zou vinden om mee te doen en die een leuke/verrassende kijk op het gebied heeft? Meld je dan aan bij marketing-coördinator Jeroen Beelen van PUUUR Midden-Delfland via jeroen@puuurmiddendelfland.nl. 

PUUUR Midden-Delfland is de marketing- en promotieorganisatie die sinds 2019, samen met partners, werkt aan het op de kaart zetten van het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland als recreatieve bestemming.