De tweede editie van de Maaslandse Avond4Daagse

Nieuws
Er kan 2,5 km of 5 km worden gelopen.
Er kan 2,5 km of 5 km worden gelopen. (Foto: Maaslandse Avond4daagse)

Wat is er nu leuker dan vier avonden in beweging te zijn met vriendjes en vriendinnetjes, een mooie medaille te krijgen en ook nog een hoop plezier te beleven? Dat kan van 19 t/m 22 juni tijdens de tweede editie van de Maaslandse Avond4daagse.

Karli van der Weijde-Gaarman

Van maandag 19 t/m donderdag 22 juni kunnen alle Maaslanders, jong en oud, deelnemen. Maar natuurlijk ook de kinderen die binding hebben met Maasland door bijvoorbeeld school of via een sportclub. De deelnemers starten tussen 18.15 en 19.00 uur. En op de afsluitende (donderdag)avond tussen 18.00 en 19.00 uur. Dit om te grote drukte bij de finish soepel te laten verlopen.

Er worden twee afstanden aangeboden: 2,5 km en 5 km. De route van 2,5 km is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk. Honden zijn helaas niet toegestaan. Langs de routes zijn stempelposten waar je een gezonde snack aangeboden krijgt. En natuurlijk is er EHBO aanwezig. Aanmelden kan tot woensdag 14 juni via www.avondvierdaagsemaasland.nl. Deelname is 5 euro en daar krijg je versnaperingen voor onderweg, een medaille en een feestje op de laatste avond voor terug.

Er zijn dit jaar ook prijzen te verdienen. Hou hiervoor onze website, Facebook of Instagram in de gaten. Wilt of kunt u zelf niet meelopen? Dan zijn uw aanmoedigingen langs de route zeer welkom. Of kom op donderdagavond naar het terrein van MVV om de deelnemers feestelijk in te halen.