Zusjes voor PArkinson fietsen groot bedrag bij elkaar

Nieuws
De enthousiastelingen die het mooie bedrag bij elkaar brachten.
De enthousiastelingen die het mooie bedrag bij elkaar brachten. (Foto: PR)

De zusjes Zegwaard, die al jaren bezig zijn om geld bijeen te krijgen voor de strijd tegen Parkinson, hebben opnieuw een paar mooie bedragen te melden.

Gemma van Winden-Tetteroo

Onlangs hielden zij in Maasland weer een bingoavond. Dit evenement leverde maar liefst €5215,00 op. En een mooie avond voor alle deelnemers. “Het was weer een super gezellige avond. Via deze weg willen wij ook alle bedrijven bedanken die een prijs hebben gesponsord voor onze bingo,” aldus de dames die de acties houden omdat hun vader ook getroffen is door Parkinson, vandaar de naam: ‘Zusjes voor PArkinson’. 

Trots

Zij vertellen verder: “Vorige week hebben wij weer gefietst in Valkenburg en zijn we aangekomen met een mooi eindbedrag van €10.500,-. Wij zijn super trots op dit fantastische bedrag. Er is uiteindelijk, met alle teams, een totaal bedrag opgehaald van €203.155,00! Het was een geslaagde dag! Natuurlijk willen wij iedereen enorm bedanken voor alle donaties en de steun die wij hebben gekregen! Het leuke is, dat ook de kids dit jaar voor het eerst hebben mee gefietst!”