Mooie opbrengst Lions Benefietdiner 2023

Nieuws
Het benefietdiner vond dit jaar plaats in de Oude Kerk in Maasland.
Het benefietdiner vond dit jaar plaats in de Oude Kerk in Maasland. (Foto: Lions)

Vrijdag 17 november 2023 organiseerde de Lions Club Maasland opnieuw zijn Benefietdiner. Dit jaar voor het eerst in de zeer sfeervolle Oude kerk in Maasland.

De opbrengst is voor de Nederlandse Stichting Smiling Kids. Een organisatie die zich inzet voor kinderen met een beperking en wel op Bali, Indonesië. De organisatie wil deze kinderen letterlijk op de been helpen. Ze worden medisch geholpen en krijgen een opleiding zodat ze een beroep kunnen gaan uitoefenen en zelfredzaam zijn. Zonder hulp worden deze kinderen aan hun lot overgelaten. Met hulp verwerven ze een plaats in de maatschappij.

Meer dan 100 gasten genoten van een Italiaans diner gemaakt door Puur en Heerlijk. De Lions en andere vrijwilligers hielpen mee in de bediening. De avond heeft een mooi bedrag opgeleverd van ruim 5000 euro. Dat bedrag komt volledig ten goede aan het mooie goede doel. De opbrengst komt niet alleen uit het diner, maar ook uit een leuke loterij en wijnactie.

De gasten hadden het duidelijk naar hun zin in de fraaie sfeervolle oude kerk van Maasland. Sinds de restauratie is de kerk comfortabel verwarmd met vloerverwarming. Velen vroegen of het diner volgend jaar weer zou mogen plaatsvinden. Ook mensen die niet de kans hadden gehad om aan te schuiven, vroegen of dat volgende keer wel kan. Wordt vervolgd!