Veel reuring bij Thof Running

Sport
Hardlopers van Pallas uit Hellevoetsluis waren donderdag 19 mei te gast bij Thof Running in Maasland.
Hardlopers van Pallas uit Hellevoetsluis waren donderdag 19 mei te gast bij Thof Running in Maasland. (Foto: PR)

Voor Thof Running in Maasland zijn het drukke weken en maanden. 

Dinsdag 17 mei was daar allereerst de geslaagde ALV. Twee dagen later vond het uitwisselingsprogramma met hardloopvereniging Pallas uit Hellevoetsluis plaats. Enkele tientallen leden van Pallas waren te gast in Maasland en trainden een avondje gezellig mee en deden onder meer de brug over de Kwakelweg aan (zie foto). Een dag later stond er een door moeder Yvonne en dochter Martine Bek georganiseerde pubquiz in de kantine van Sporthal De Hofstede op het programma. De quiz werd gewonnen door het team Zondagse Bikkels.

Weer een paar dagen later, dinsdag 24 mei, vond de jaarlijkse Thof Estafette voor het goede doel van de Maaslandloop plaats. Tientallen sportievelingen renden, wandelden en fietsten een mooi bedrag voor Stichting Achter de Regenboog bij elkaar.

Dan staan er ook nog diverse activiteiten op het programma. Meest in het oog springende deze zomer is – na een jaar uitstel vanwege corona – het grote jubileumfeest van Thof, waarvan de definitieve datum nog niet vaststaat. De vereniging bestond in 2021 25 jaar en dat kon toen niet groots gevierd worden. Nu echter gelukkig wel, en dat gaat gebeuren op de locatie van BM Roses in de Oostgaag in Maasland.

Kortom, veel beweging én gezelligheid. Thof beter leren kennen? De leden van de club verzamelen zich elke dinsdag en donderdag in Sporthal De Hofstede om daarna een rondje te gaan rennen of powerwalken. Kom gewoon langs om de sportieve sfeer ook eens op te snuiven en misschien wel mee te gaan bewegen. Ook zoeken diverse commissies nog vrijwilligers, zoals de communicatie- en evenementencommissie. Meld je daarvoor aan via een e-mail naar cc@thofrunning.nl.