Theaterconcert voor de hele familie

Cultuur
Het theaterconcert is voor heel de familie.
Het theaterconcert is voor heel de familie. (Foto: Kaleidoskoop)

NIEUWKOOP - Even terug in de tijd en meezingen met liedjes uit Ja Zuster, Nee Zuster, De Film van ome Willem maar ook uit Sesamstraat en Het Klokhuis. Het kan allemaal op de laatste dag van het lustrumweekend, zondagmiddag 12 juni, tijdens het familietheaterconcert “Zwaaien met je onderbroek” van Cor Bakker, Fay Lovsky en Remko Vrijdag in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop.

Het programma van de viering ’10 jaar Verbinding’ omvat op zondag verder de ontbijtquiz “Ken uw dorp”.  Daarna kunnen kinderen zelf hun eigen gezonde snoep maken bij Sjef Torrie. Na het meezing theaterconcert geeft Patrick Nederkoorn vervolgens een voorproefje van zijn nieuwe programma en tevens een inkijkje in het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen. The Chill zorgt daarna voor de muzikale begeleiding bij het afsluiten van een feestelijk weekend.

Vrijdagmiddag 10 juni beginnen de festiviteiten met de kindervoorstelling Ezelsei (Kooman’s Poppentheater), in de avond gevolgd door de musicalfilm West Side Story.

Op zaterdagmorgen wordt het weekend officieel geopend door de Nieuwkoopse burgemeester Robbert-Jan van Duijn. Die dag zijn ook de lokale muziekvereniging Eensgezind, musicalgroep EigenWijs en balletschool Sietske van Kan te zien en te horen. ‘s Middags kunt u meedoen met het Lustrum Bingo en in de avond bent u getuige van de verkiezing van de Maestro van Nieuwkoop onder leiding van het orkest van Eensgezind.

In het weekend van 10-12 juni viert Theater Kaleidoskoop haar tweede lustrum met een mooi en gevarieerd programma voor iedereen. “Theater Kaleidoskoop is het kloppend hart van de gemeente Nieuwkoop op cultureel, maatschappelijk en commercieel gebied, en de ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Nieuwkoop en omstreken. Wij zijn er dan ook trots op dit jaar het tweede lustrum ‘10 jaar Verbinding’ te kunnen vieren.” 

Reserveren kan via de website: www.theater-kaleidoskoop.nl.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda