Open Aarlandentoernooi begint bij TV Ter Aar

Sport
Een eerdere editie van het toernooi.
Een eerdere editie van het toernooi. (Foto: aangeleverd Anke Scheffers)

TER AAR - Het bekende open toernooi van Tennisvereniging Ter Aar, het Aarlandentoernooi, heeft dit jaar weer plaats in week 30. Het open toernooi begint zaterdag 23 juli. Het 50+ overdagtoernooi op maandag 25 juli.

In het open toernooi dat in de weekenden en ’s avonds gespeeld wordt, kunnen KNLTB-leden zich  inschrijven voor de dubbel en mix in de categorieën 4 tot en met 8. Categorie 7 en 8 is verdeeld in tennissers vanaf 17 jaar en vanaf 35+. Voor de categorieën 4, 5 en 6 geldt een open inschrijving. De enkel voor heren en dames gaat dit jaar voor het eerst op actuele ranking. Zaterdag 30 en zondag 31 juli is het finaleweekend.

De meeste dagen verzorgt de open toernooicommissie in de avonden een maaltijd. Vrijdagavond 29 juli is de feestavond. Loten voor de grote loterij kunnen de hele week worden gekocht.

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juli zet het 50+ Aarlandenteam zich weer in voor de 50+ tennissers uit de wijde omgeving. In de categorieën 7 en 8 kunnen heren-, dames- en mixdubbels zich inschrijven. Er worden poules gemaakt, zodat iedereen meerdere wedstrijden speelt. De gebruikelijke lunch op vrijdagmiddag voor alle deelnemers staat ook dit jaar op de agenda.

Inschrijven

Inschrijven voor het Aarlanden 50+ toernooi of het Aarlanden open tennistoernooi kan via https://mijnknltb.toernooi.nl. Vul in de zoekbalk ‘Aarlanden’ in.

Padeltoernooi

Sinds drie jaar is TVTA een padelbaan rijker. De sport padel is populair. Ook in Ter Aar is de baan volgens de club in trek. “Na het succes van het padeltoernooitje vorig jaar verzorgt de commissie dit jaar een echt open padeltoernooi. Wie interesse heeft, kan dit laten weten aan de commissie via een e-mail naar aarlandentoernooi@gmail.com en ontvangt een link naar het inschrijfformulier.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda