In stijl gedekte tafel

Accessoires
Stijlvol servies in prachtig porselein van Essenza.
Stijlvol servies in prachtig porselein van Essenza. (Foto: Alexander van Berge)

Een porseleincollectie geïnspireerd door de prachtige bloemstillevens van de Hollandse Meesters gecombineerd met Scandinavische puurheid. 


ESSENZA introduceert haar allereerste porseleincollectie met daarin drie series: Gallery, Sculpture en Masterpiece. Het porselein is van superkwaliteit en wordt met de hand gemaakt. Elk item is uniek. De elegante vormen, chique glans en gouden details maken dit servies extra bijzonder. Bijzonder: mix & match zoveel als je wilt. Zo maak je van je tafel een waar persoonlijk kunstwerk. 

Handgeblazen glas

Binnenkort vind je daar ook de nieuwe herfst- en wintercollectie MOMENTS van MARC O’POLO Home, een nieuwe lijn van porselein en glaswerk. Het is een serie porselein en glaswerk als aanvulling op hun recent uitgebrachte keuken- en tafeltextiel. De collectie van porselein is ontworpen voor wie een ingetogen vorm, tijdloze functionaliteit en vooral dat mooie Scandinavisch design waarderen. De serie komt in prachtige kleuren als krijtwit, zachtgrijs, antraciet, olijfgaard en warme aarde. De collectie met glaswerk heeft dezelfde vormtaal als het porselein en reflecteert de Scandinavische puurheid. Elk onderdeel zoals een karaf of wijnglazen is uniek, een lichtgewicht en elegant.

Je vindt de collectie op www.essenzahome.nl.