Val op met déze unieke vazen

Accessoires
Sommige vazen doen de bloemen verbleken!
Sommige vazen doen de bloemen verbleken! (Foto: Adobe Stock)

Van ovaal tot rond en asymmetrisch; vazen zijn er in álle vormen en kleuren. 

Een vaas is tegenwoordig niet meer saai, want er zijn échte eyecatchers verkrijgbaar. Sterker nog; sommige vazen doen de bloemen verbleken. 

Wij hebben de meest unieke vazen op een rijtje gezet!

Dit unieke model is van Ligne Roset. De vaas heeft een metalen ‘scherm’, gecombineerd met een vaas van keramiek en een marmeren voet. Je kunt ‘m o.a. kopen bij MisterDesign.

Handen omhoog als je gek bent op een mooie statement piece (waar we eerder al over schreven!). Deze vaas vormt hét middelpunt in de woonkamer, en is o.a. verkrijgbaar bij Etsy.

Dit model is gemaakt van acryl; een echte eyecatcher in de woon- of slaapkamer! Leuk om te vullen met mooie droogbloemen of orchideeën. Deze vaas is o.a. verkrijgbaar bij Etsy.

Deze unieke vaas is gevuld met mooie droogbloemen. Het model is multifunctioneel: je kunt het ook gebruiken als kandelaar. Je kunt ‘m o.a. kopen bij Lievelingshop

Geef je vaas een beetje body! Deze unieke modellen zullen ongetwijfeld opvallen in jouw woon-, bad- of slaapkamer. Ze zijn o.a. verkrijgbaar via Bol.com

Geïnspireerd op het koraal in de zee: ontdek dit unieke model van SUNNAN! De vaas is handgemaakt, dus het uiterlijk kan per product verschillen. Deze vaas is o.a. verkrijgbaar bij Jotex

Ronde vormen zijn trending, zoals we onlangs al schreven. Een vaas met ronde vormen mag dus niet in jouw interieur ontbreken! Deze zijn o.a. verkrijgbaar bij Kave Home en Westwing.

Dit originele model van &k amsterdam heeft twee vazen in één! Je kunt ze samen of los van elkaar gebruiken. De mooie pasteltinten zijn perfect te combineren. Ideaal voor een modern of minimalistisch interieur. Deze vaas is o.a. verkrijgbaar bij vt wonen.

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!