Het mooiste herfstservies

Accessoires
Haal de herfst in huis!
Haal de herfst in huis! (Foto: Adobe Stock)

Mooi herfstservies is onmisbaar in jouw woning. Nu de dagen korter worden en de roodbruine bladeren van de bomen vallen, is het tijd om je interieur een upgrade te geven. 

Veel woon- en serviesmerken brengen in de herfst nieuwe collecties uit met warme en aardse tinten. Wij hebben het mooiste herfstservies op een rijtje gezet! 

Haal de herfst in huis met deze keramische pompoenkom! Verkrijgbaar in vier frisse kleuren: rood, oranje, wit en groen. Veilig voor de oven, vaatwasser én magnetron. Je kunt ze o.a. hier kopen. 

Een paar mooie zwarte borden of kommen zijn échte eyecatchers op je eettafel. Deze zijn o.a. verkrijgbaar bij Wehkamp, Horeca Supply en Kitchen & More

Goud is niet langer ordinair, maar speels, hip én luxe. Tip: verfraai de eettafel met gouden bestek! Om je vingers bij af te likken...  onder andere verkrijgbaar bij Xenos, Cookinglife en Vastelli.

De herfstbladeren vallen van de bomen en landen op... je bord! Hoe leuk is dit vintage serviessetje? Verkrijgbaar via de webshop van 2de handsshop. 

Mooie en warme aardetinten mogen niet op de herfsttafel ontbreken. Tip: matte borden zijn trending én perfect te combineren met houten schalen en gouden lepels. Deze borden zijn o.a. verkrijgbaar bij Loods 5, evenals mooie houten kommen

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!